January 15, 2016

Welcome to new life Fara

Hi blogger!


Lama berzaman tak update... Ingat dah cuci kaki dari dunia blogging ni tapi arini terdetik nak melawat blog usang ni.. Alahai kesiannya blog ni.. bersawang sawang mereput sendiri kat sini. Arini Cik Farra nak update life baru Cik Farra.

Tahun lepas (2015), Cik Farra busy dengan pratikal di Media Prima. Apa dia? MEDIA PRIMA? amboi best eh.. Actually takda la best sgt.. mula mula je semangat nak tengok retis depan mata.. Last last naik muak tengok. Haha.. Selesai pratikal disana, Cik Farra pon konvo.. Elok je sebulan konvo Cik Farra ditawarkan kerja disebuah syarikat swasta di JB. Maka bermulalah hidup baru Cik Farra.


Uols kalau nak tahu.... Zaman study la zaman yang seronok jika nak dibanding kan dengan dunia kerja ni. Memang la masyuk duet masuk setiap bulan..tapi masuk duet, masuk gak dengan tanggungan lain.. Baru Cik Farra tahu susahnya nak pikul tanggungjawab sendiri. Semua perlu diuruskan sendiri. Berdebar debar setiap kali dapat gaji.. Sebok kira kira nak bayar hutang piutang.


Well said, orang kata student skrg ni abis graduate je dah berhutang.. HAHA! Begitu la nampaknya... cik Farra sebuk nak membayar hutang yang perlu dilangsaikan.


Okeh la.. takat ni je nak confess.. mana tahu esok lusa Cik Farra update lagi... Nak Layan hindustan dlu .. arini malas nak siapkan kerja. Wewit.


Assalammualaikum