September 5, 2013

We Cant Stop !


We can kiss who we want
We can see who we want

Assalammualaikum semua XD

Lama menghilang diri dari alam blogging dan facebooking.. Kabarin kawan kawanku diluar sana.. Sehat? Hope korang semua sehat... Cik Farra kat sini sehat je.. :D

Rindu tak kat Cik Farra? haha! Mesti ada yang rindu kannn? sebab Cik Farra dapat mesej dari beberapa orang bertanya kemana hilangnya Cik Farra ni.. senyap je.. Kalau dulu always ada untuk membantu kannn? Siapa tak kena singa ni.. HAHA!!


Korang korang.. Cik Farra nak share cerita baru ni.. cerita yang tak panas tapi suam suam sejuk.. kalau nak mandi tu boleh la kot.. HAHA! mengarut sudah Cik Farra ni... hadeh~ 

Begini, ceritanya kannn.. Cik Farra akan ke rumah sewa dalam masa beberapa hari ni.. nak pindah ke sana sebab ktorg da tak layak duduk hostel memandangkan yang senior2 ni kena pindah keluar utk bg ruang kepada junior2 ni -______-"

KASIAN!





Serabut kekadang nak uruskan hal rumah sewa ni.. mana nak bawa barang..mana nak bayo sewa...mana yg bertanya.. fuh! bila nak settle daaa.. haha! Alhamdullillah skrg ni keadaan masuk teratur... yang best sekarang ni.. Cik Farra nak menjalani kehidupan Cik Farra sepenuhnya..penat memberi masa kepada orang..tapi Cik Farra sendiri takda masa utk diluangkan... Tghari td Cik Farra menghabiskan RM200 mcm tu je.. Pergi makan ... beli fail .. (bajet nak susun nota.. entah susun ke tak...kita tgk nanti), pastu cik farra pi cari sandal.. akhirnya jumpa jugak yang berkenan... i dont care about the price.. yang penting selesa..kaki tak sakit.. hahaha! macam selipar Cik Farra aritu.. sanggup berhabis rm150 utk sepasang selipar sahaja.. semuanya disebabkan keselesaan... ROFL!!!!!!!


One more thing, Cik Farra tak sabar nak pergi vacation.. I LOIIKE~~~~~vacation...da lama tak bercuti...last bercuti bulan 4 aritu..cerita pasal vacation bulan4 aritu..Cik Farra bercuti ke Legoland n USS... memang OHSEM lahay! uols should go there! memang OHSEM!!!!!!!!!! (menjerit OHSEM dgn semangatnya!) pergi la..pergilaaaaa best! bajet dlm rm1.5k je... tak byk pon...... pergi la eh.....

now cik farra da pokai sbb mcm mcm plan nak kena kumpul duet.. membe clik 1 ajak pergi Thailand, member clik 2 ajak pergi Bandung, member click 3 ajak pergi PD (pd tu ok jela...) , member click 4 ajak ke Legoland again.. fuh! kalau duet ku keluar sehari rm100 bole la pergi .. and ptg td kawan Cik Farra click 5 ajak ke sabah.. :O

TAK MAMPU nak pergi semua...

*Baring tutup muka sambil nangis ..



saya nak bercuti! SEKARANG! nak pergi body massage... nak minum air kelapa... nak ngorat lelaki.. eh! gataih nyaa.. hahahahahhahaha