February 22, 2013

I knew that we'd become one right away


Find light in the beautiful sea 
I choose to be happy 
You and I, you and I 
We're like diamonds in the sky ...


hallo~~ Selamat petang readers... :)
Cik Farra hope uols sehat la yer... ermm.. semalam nak updte blog tapi tak update disebabkan sedikit masalah ingatan... Bhaha.. Sy terlupa password blog la.. aigoo~ disebabkan tak bole update... Sy pon layan la RunningMan... Kepada yang tak tengok variety show korea ni.. saya cadangkan korang tengok.. kelakar sampai keluar air mata... dan kemungkinan besar korang akan addicted~ WHooaaaa~



Oke oke..cukup cukup.. sebenarnya nak share citer ni... Minggu ni saya jumpa pakwe kesayangan saya... sebelum ni..memang da tau dia belikan saya Iphone 5 sempena anniversary kami yg pertama... err..tahun lepas bulan 10.. Bhaha... tapi baru tahun ni dia belikan.. takpe takpe..nak surprise konon..tpi da kantoi da... disebabkan saya merajok teramat.. Laalaaalaaalaaa....

As expected, dia bagi time kami jumpa.. hihi.. seronoknya..eksited terlebih pun ada jugak... kui~kui~kui... tapi sampai arini tak pakai lagi phone tu sebab tak tukar simcardnya lagi.. Seperti yang sy dimaklumkan simcard Iphone 5 guna microsim.. emmm..leceh betul.. nak kena pergi maxis center... da pergi tertinggal purse... ohhhyeah! ooohyeah! I loike~~ **Baran sekejap


 ni lah Iphone 5 pemberian si dia.. so suwit! 

Kembali kepada cerita bf bagi Iphone tu... dia bagi dalam paper beg Victoria Secret... ermmm... dalam hati pelik.. kenapa paper bag ni eh..recycle kot.. LOL~ Beg berbelang pink pekat dan pink cair tu... rupanya ada surprise gift dalamnya... dia hadiahkan perfume Victoria Secret.. Tease.. Gulps~ Telan air liur.. tutup muka.. Ok..saya malu + terharu + tak tau nak buat ape.. hanya ucapan terima kasih dapat sy bagi... tak mampu nak bg hadiah semahal yang dia bagi... *Keciwa kejap... then eksited menyelongkar paper bag tu.. 


Tease : Sexy little things.. Sweet n cute.. Memang plan nak beli..tak sangka dia hadiahkan.. Omg Omg Omg

Ok enuf... jgn gembira sgt... nanti sedih plak... then then... kami pon berborak borak..sambil sy tersenyum kegembiraan..yela..sape tak suka dpt hadiah kan??? hihihi..pastu~ dia keluarkan lagi sesuatu.. OMG! ada lagi yang dia terlupa.. souvenir dr Thailand... Dia belikan 2pasang tshirt.. keychain dan beg... Thanks.. but what i like the most is keychain.. well.. saya kan pengumpul keychain.. hihi...


"Someone who love me very much went to Phuket and bought me this T-shirt" Cute cute cute!

Tak terkata saya dibuatnya.. Thanks sayang... sobs... terharu kejap.. kejap je..tak bole lama lama.. over~ LOL.. memang terbaik la tahun ni... i LOIKE... da la dapat hostel baru ala ala apartment gitu.. seyes cantik! selesa sangat..lebih lebih lagi kami duduk hanya 4 orang je satu rumah.. yela..lagi 2 org tu tak duduk hostel.. so Heaven gile... da la dapat master bedroom.. Ohsem lahay~  Walaupun dpt tingkat 4..tp sgt berpuas hati... reason? sebab kalao duduk kat koridor luar tu..rasa mcm lepak pantai..seyesly OHSEM! jgn jeles...

 
Haaa.... Yang belah kiri tu meja study sy.. langsir yg tutup tingkap tu sebenarnya koridor yang OHSEM tu la.. best giler...! Then yang belah kanan tu pulak bilik tidur.. yang ada teddy tulah katil sy.. Opss..bersepah..sorry yer... Bilik tidur ni best sebab dia ada tingkap berpenjuru yang ala ala apartment mewah.. I loike! cantek tak?

Done with hostel.. then.. i got rumors that my parent wanna buy me a new car..tak da lah kereta mewah ala ala ferrari..tp keluaran perodua je.. but ohsem! kalau betul tu rezeki sy.. tahun ni bakal beraya dgn kereta baru la mungkin.. hihi... I love 2013!! terbaik terbaik terbaik..ok bai..nak tido... Assalammualaikum :)