October 4, 2012

Ragam Hidup

Heyyyoo..

Hari ni cik farra nak cerita pasal...ermmm... pasal ape ya....? wait a second... terlupa pula.....


.

.

.

.

.

oooo! pasal kerjaya bakal ku pilih la... macam ni.. (dah start da joyah dia)..
Time sekolah dulu.. cik farah eksen terlebih.. mementang la dari kelas sains tulen.. bajet nak kerja sebagai forensik la.. atau apa apa berkaitan medical ni.. tapi belajar malas.. pergi kelas tak buat omwok..sampai kena baling buku dari tingkat empat ke G floor.. dasyat... teringat pulak kita zaman sekolah.. naif sungguh..

bila dapat sambung diploma ke politeknik.. dgn harapan dapat jadi engineer nanti.. kena la sambung degree kan? pas dapat sambung degree di Universiti tempatan..tukar pikiran pulak.. mak ! ayah! Farah taknak jadi engineer..farah nak jadi lecturer.. hihihih.....

FYI, dlu mak cik farah suruh cik farah apply jadi nurse.. Cik Farra xsuka, tapi disebabkan mak merajuk..apply la jugak.. pastu tak check pon dapat ke tak.. penah dapat surat tawaran jadi nurse.. nasib baik time tu da sambung belajar poli.. tak ingin cik farra nak merawat orang.. sebab cik farra ni sangat lah garang.. dan kurang kesabaran sikit.. boleh kena maki patient tu nanti..kesian kesian :)