May 18, 2012

It's my life !

Heyyo...dan Assalammulaikum readers.. Hari ni akan bercerita tentang saya..apa yang telah berlaku since berdekad lama nya saya menghilang di dunia blog ini.. Sekian.. mari mari kita baca yer.. kita baca sesama taw :)


Dulu bole dikatakan setiap hari akan update blog.. well.. Blog kan ?? blog yang saya buat sebagai diari..
dan ada beberapa post saya delete.. saja je nak delete.. :)

Korang taknak tanya ke kenapa saya kurang update blog sekarang? dan menghilang berdekad dekad ?
*ceh.. kalo berdekad tu kompom la aku dah takda kan ? auta je kau farah oi!!

Awak ni.. malu la saya nak bagitau.. hihihih (ketawa gedik nyah mampus)

okeyh okeh.. tenang tenangkan diri tu eh.. bukan senang nak citer ni... memerlukan kekuatan taw... kekuatan paling maksima la kalo nak bagitau...
(ada jugak kena lepuk dgn pembaca ni..kau ni fara..nak bgtau tuh..bgtau je la)





(^___________________________________^)V *peace yo!




okeh.. saya sekarang ni study kat UT**.. kalau zaman diploma dulu..ada la juga masa nak dibuangkan.. tapi sekarang ni agak busy.. stress pon ada haaa..... sebab tu da tak update blog.. tapi kenapa hari ni saya nak update?

sebab tadi..saya berjalan jalan la di blog orang lain.. bak kata blogger.. blogwalking.. singgah sana..singgah sini.. fuwah.. terbit nye rasa rindu nak update blog ku.. sian diari froggie ni haaa... lapok dan udang berhabuk gitu.. seb baik takda taik cicak kat blog ni.. kalo ada.. berjuta juta lemon melekat..korang mesti geli nak baca lagi kan ??


 T_____T


okeh... buat masa ni.. takda idea tercetus utk update lebih lanjut.. nanti kite post kat fb kiter erh awak ehh? awak jgn marah taw.. senyum sokmo yer...

Assalammulaikum dan selamat beramal .


Sincerely, im with no idea .