October 23, 2010

Wat Should I do?


Sedih...Tertekan.. Dan pelbagai lagi perasaan yang tidak aku inginkan..
Kenapa semua ini harus berlaku? Kenapa?
Aku sendiri pon takmo mender ni berlaku kat aku.. 

Macam ni permulaan kisah aku yang tak seberapa kisah pown.. :p
Segalanya bermula sejak aku menjejak kaki ke menara gading..
untuk mendapatkan segulung kertas yang dipanggil Ijazah Sarjana Muda..
Yang tak beshnya.
Jurusan yang aku amek skrg ni bukanlah atas minat aku..
aku minat seni bina, art and design dan wateva yang berkaitan dengan design..
Tapi, malangnya.. jurusan aku ditukar dari Jurusan Seni Bina ke Jurusan Elektronik..
ENGINEERING tuh!

aku taknak la mengecewakan parents aku dan menambahkan masalah dorang  untuk layan kerenah aku ni.
so aku terima je.. mula2 ok la jugak.. bila samapi ke tahun akhir, aku mula rasa tertekan dengan jurusan yang aku bawa ini.. Plan aku, lepas tamat pengajian Ijazah Sarjana Muda..aku mahu menyambung Ijazah pula.
Susahnya nak pikir Jurusan mana aku mahu.. kalau ikutkan hati aku nak apply Art and Design tapi memakan masa 5 tahun! bila aku nak kawen kalau belajar lagi 5 tahun beb!


Arrrggggghhhh!!!!!
Tension..rumitnya... bertambah rumit bila mak aku suruh apply UPSI...
peratusan untuk dapat ke UPSI amat tinggi..
(ada la cara-caranuya.. ngee~~~)
problemnya!
aku taknak jadi cikgu.... aku nak jadi lecture!
Korang tgk je la perangai budak2 sekarang,..semuanya kurang ajar..
tak sanggup aku nak hadapi.. dah la bidang yang aku tak minati..

arghhh!! i hate it!! BENCI!!!