October 25, 2010

Hey! I dont like ur "boy"friend!!! :))




*Nada dering Hanyut kedengaran.....
Mesej diterima dari +601203****0
"Dont u kacau my bf. U ni memang suka rampas hak org lain."

Uits... da apa pula yang aku buat nieyh? Pagi2 je da dapat mesej macam ni.. Sape BF tu? Sape pengirim mesej ni? Aku ada rampas hak orang ke? Setahu aku, aku tak suka rampas-rampar hak milik orang lain ni..

Aku pon buat buduh je dengan mesej macam tu. Nak balas kredit takda. Kesudahannya baik aku bersiap untuk ke kelas Math Eng. yang bakal bermula 8am ni..

26-Oct-10  9:37am
Nada dering Just The Way You Are berbunyi.. ada panggilan dari nombo+601203****0 yang kirim mesej kat aku pagi tadi. Detik dalam hati, ni mesti kes tak puas hati ni. Aku pun jawab la panggilan dia.

dengar suara perempuan, dari segi suara aku dapat agak dia berbangsa Cina. LAgi la aku pelik, BF sape pulak yang aku rampas ni? Dalam paler otak ni seorang pun tak terlintas...

Unknown    :   Hello! Hey You.. you jangan kaco hubby i k.. 
                        Kenapa u suka kaco dia?
Aku             : Jap2... sape Bf awak yer? saya tak tau la... (blur)
Unknown    : Tiap2 malam u mesej dia, u tak tau siapa dia? 
Aku            : Masalahnya saya tak mesej org waktu malam.. ala..
                      senang je, just bg hint.. nama dia siapa erk? (slumber).
Unknown   :  Takkan u tak kenal meh? U kenal Eth**?? Chri***?
Aku           : OooooHhhhhh.. si Eth** rupanya.. la.. dia ada gf ke?
                    Sorry... i tak tahu dia dah ada gf..
Unknown   :  U tak malu ke kacau hubby orang? 
Aku           :  Mana saya tau dia tuh hubby awak.. Dia cakap kat
                    saya dia tuh single.. sorry if kaco dia (nada perli)
Unknown   : u ni Desprate sgt ke sampai nak kacau hubby i?
Aku           : *da stat bengang*
                   Hello, i tak heran la setakat org mcm hubby u tu,.. i pun
                   tak berminat nak kenal dgn dia.. dia yang beggin minta
                   number phone i.. i dgn dia just kawan je.. (nada sinis)
Unknown  : Kalau u tak minat kenapa mau mesej dia hari-hari?
Aku           : WAT!!??? Mesej dia hari2??? Excuse me... Halo.... dia
                    yang tak tahu malu hari2 anta MMS pic dia kat i.. I pun
                    naik geli tgk muka dia hari2..
Unknown  : U tau kan dia sudah ada gf... i dah "married" dgn dia..
                    almost 10 years.. Kenape u kaco.?
Aku           : Ok, I minta maaf if i kaco hubungan u all. Seyes i tak
                    tahu dia dah "married".. Lagipun bukan 
                    I yang nak kawan dgn dia. Dia yang terhegeh2 kat I..
                    Setakat dia, i tak kesah la u..Ada ramai lagi yang nak
                    kawan dgn i.. (saja nak sakitkan hati pompuan tuh)
Unknown  : U tu cantek sgt ke smpi ramai minat u?
AKu          : ntah.. mungkin...(nada berlagak giler :P )
Unkown    : If u ramai peminat, pergilah layan peminat2 u..jangan
                   lah kaco hubby i..
Aku           : I tak kaco pun hubby u.. hubby u yg kaco i.. dia salah
                    satu peminat i (:P) U..Sorry, i kena terminate this call.. I
                   ada kerja nak buat ni.. Jap lagi u kol la k
                   (suara mcm tak bersalah.. **memang aku tak salah pun)


Bodoh je perempuan tuh, kena tipu dgn "hubby" dia bulat2.. Hahahahaha
Dia tak tau pada hal "hubby" kesayangan dia tu yang paksa2 aku bagi nombo tepon.. hari2 tanya.. 
da la hari2 anta MMS pic dia..RIMAS ada la..

Lepas kerja aku selesai aku text perempuan tuh 
26-Oct-10 9.55am
" Im s0wie kacau ur bf. Jgn rsau, i xkn ganggu die. I x interested p0n. All da best 4 ur relationship k. Jgn kac0 i lg k..."

then she replied a blank mesej to me..
*bikin aku terbahak-bahak dgn gelagat dorang.. Aku tak kisah langsung pasal hubby dia..